ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Την Κυριακή ξημερώνει μια νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους και να διαμορφώσουν το μέλλον που τους αφορά

ΚΥΠΕ

Την Κυριακή ξημερώνει μια νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κύπρου και μια νέα εποχή για τον τόπο, ανέφερε σε μήνυμά του την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους.

Σε ανάρτησή του και σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά στον λογαριασμό της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ», ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επισημαίνει ότι «η 9η Ιουνίου αποτελεί ορόσημο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την χώρα μας» προσθέτοντας ότι «είναι οι πρώτες εκλογές που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της Μεταρρύθμισης, για την οποία εργαστήκαμε από την πρώτη μέρα σκληρά για την επιτυχή εφαρμογή της και που έχει ως στόχο την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφαλώς την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

«Στηρίζουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλώντας τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους και να διαμορφώσουν το μέλλον που τους αφορά.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η μαζική συμμετοχή και στις εκλογές για τους κατεχόμενους δήμους και κοινότητές είναι ιδιαίτερης σημασίας.

«Στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για το πραγματικό και ειλικρινές μας ενδιαφέρον για την επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της πατρίδας μας», σημειώνει.

«Την Κυριακή ξημερώνει μια νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κύπρου, μια νέα εποχή για τον τόπο μας», καταλήγει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση