ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα με ψυχραιμία

ΚΥΠΕ

Η ΕΔΕΚ επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα των εκλογών, θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, δήλωσε την Κυριακή από τα γραφεία του κόμματος, ο Πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος, προσθέτοντας ότι «μέσα σε ιδιάζουσες συνθήκες και με μια πολυμέτωπη πολεμική που προερχόταν από πολλές πλευρές, η ΕΔΕΚ έδωσε μια εκλογική μάχη με ήθος, αξιοπρέπεια και στη βάση καθαρών και ρεαλιστικών προτάσεων προς όφελος του λαού και της πατρίδας μας».

«Σεβαστή η ετυμηγορία των πολιτών, οι οποίοι όμως θα έχουν και την ευθύνη για τα όποια αποτελέσματα θα προκύψουν από τις επιλογές τους. Ως ΕΔΕΚ είμαστε ικανοποιημένοι για την εκλογή σημαντικού αριθμού εκπροσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που υποστηρίχθηκαν από το κόμμα μας, μεταξύ των οποίων και δύο ΕΔΕΚίτες Δήμαρχοι. Το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε και για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, όπου οι στόχοι μας δεν εκπληρώθηκαν», πρόσθεσε.

Η ταύτιση, συνέχισε ο κ. Σιζόπουλος, των δύο εκλογικών διαδικασιών δεν επέτρεψε να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα των Ευρωεκλογών που έπρεπε να ήταν το επίκεντρο του προεκλογικού ενδιαφέροντος .

«Θερμές ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια μας, τους υποψήφιους που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα επαγγελματικά στελέχη και τους φίλους του κόμματος που στελέχωσαν τα εκλογικά επιτελεία και εργάστηκαν στην προεκλογική εκστρατεία, τους φίλους από το Κίνημα των Ελεύθερων Πολιτών που ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ΕΔΕΚ», πρόσθεσε.

Η ΕΔΕΚ, είπε ο κ. Σιζόπουλος, επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. «Θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, θα εντοπίσει τα τυχόν λάθη και τις παραλείψεις στην προεκλογική εκστρατεία. Θα ανασυντάξει τις δυνάμεις της και θα καθορίσει τους επόμενους πολιτικούς και εκλογικούς της στόχους", ανέφερε.

Εξέφρασε εκ μέρους της ΕΔΕΚ θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όσους έχουν εκλεγεί είτε ως Ευρωβουλευτές, είτε ως εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, "με την προσδοκία ότι θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τους πόθους και τους στόχους του λαού και της πατρίδας μας», όπως είπε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση