ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εκλογές ΔΗΣΥ - Πώς απαντά η Αννίτα στην πρόσκληση Δημήτρη για debate

Δεν απομένει ωφέλιμος χρόνος για να διεξαχθεί ντιμπέιτ απαντά στον Δημήτρη Δημητρίου η Αννίτα Δημητρίου

ΚΥΠΕ

Το ζητούμενο δεν είναι να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας, αλλά να ανταλλάξουμε και απόψεις με τον κόσμο, τη βάση, κάθε στέλεχος και φίλο του ΔΗΣΥ, δήλωσε σήμερα η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, κληθείσα να σχολιάσει την πρόσκληση του ανθυποψηφίου της για την προεδρία του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου, σε ένα δημόσιο debate.

"Το έχω ακούσει, όπως επίσης έχω ακούσει και πολύ καλές προτάσεις από τον καλό συνάδελφο. Είμαι σίγουρη ότι και την επόμενη μέρα, όποιος εκλεγεί, είτε εκείνος είτε εγώ εκεί θα είμαστε να συνεργαστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, και γιατί όχι να υιοθετήσουμε και εισηγήσεις ο ένας από τον άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο, η ενότητα," είπε η κ. Δημητρίου.

Σημείωσε πως λόγω και των τραγικών συνθηκών και όλων αυτών τα οποία έχουν γίνει μετά το τραγικό δυστύχημα στην Ελλάδα με θύματα και συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας ακύρωσαν τις εκδηλώσεις τους. "'Έτσι δεν εναπομένει ωφέλιμος χρόνος για να μπορέσουμε να ακυρώσουμε τις επιπρόσθετες, οι οποίες έχουν μπει αυτές τις μέρες μέχρι και την τελική διεξαγωγή των εκλογών το Σάββατο, μόλις δύο μέρες", είπε η κ. Δημητρίου.

"Μακάρι να είχαμε χρόνο και πολύ ευχαρίστως. Θεωρώ όμως ότι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο δεν είναι να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις με τον κόσμο μας, με τη βάση μας, με το κάθε στέλεχος και φίλο του κόμματος που αναμένει από εμάς, και δεν μπορώ να το ακυρώσω για ακόμα μια φορά, να είμαστε εκεί", πρόσθεσε.

Είπε πως έχει οργανώσει και για σήμερα και για αύριο και για την Παρασκευή που είναι η τελευταία μέρα οργανώσει εκδηλώσεις, επισκέψεις τις οποίες δεν μπορεί να ακυρώσει.

"Αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή τη συζήτηση αυτή την κουβέντα θα την κάνουμε με τον καλό συνάδελφο και μετά, όπως επίσης και με την υπόλοιπη ηγεσία", ανέφερε, σημειώνοντας πως "αναμένουν όλοι και όλες από εμάς πολλά".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση