ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εκλογές στον ΔΗΣΥ - Όλες οι λεπτομέρειες

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και που μπορούν να ψηφίσουν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου/ας Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου 2023. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού.

Υποψήφιοι είναι οι, Δημητρίου Αννίτα και Δημητρίου Δημήτρης.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 6μμ χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα https://ekloges.disy.cy/kalpes/ σε Κύπρο και εξωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο). Η κάλπη στο Λονδίνο θα κλείσει στις 4μμ (τοπική ώρα).

Κάθε μέλος που επιθυμεί να δει που ψηφίζει μπορεί να επισκεφθεί τον σύνδεσμο: my.disy.cy

Σε περίπτωση που μέλος επιθυμεί αλλαγή εκλογικού κέντρου αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς μέχρι την Πέμπτη στις 1μμ καλώντας στα τηλέφωνα 22883120/22883100 ή επί τόπου στο εκλογικό κέντρο της προτίμησής του την ημέρα των εκλογών.

Ενθαρρύνονται όσοι ψηφοφόροι επιθυμούν αλλαγή κέντρου όπως μεριμνήσουν σχετικά από προηγουμένως για να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή εκλογικού βιβλιαρίου ή άδειας οδηγού και η συνδρομή €10 για το έτος 2023.

Δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο με τα ανά επαρχία εκλογικά κέντρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση