ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εκπρόσωπος: Εντός των ερχόμενων εβδομάδων ο διορισμός απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ

Όσα δήλωσε στην Πάφο, μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα προχωρήσει το θέμα σε σχέση με τον διορισμό από τα Ηνωμένα Έθνη απεσταλμένου για το Κυπριακό, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο, μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Πελεκάνος ανέφερε: «Γίνονται διαβουλεύσεις σε όλα τα επίπεδα, και σε επίπεδο ΗΕ, και θα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να προχωρήσει ο ΓΓ με τον διορισμό απεσταλμένου».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη μαθητική παρέλαση στην Πάφο, τον χαιρετισμό της οποίας δέχθηκε, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «θα ήθελα να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στη σημερινή παρέλαση, όπως και όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και εκτέλεση της.

Τιμούμε σήμερα όσους αντιστάθηκαν στον φασισμό και τον ναζισμό. Τιμούμε το ηρωικό ‘Όχι’ των Ελλήνων, ένα ‘όχι’ που έμελλε να αλλάξει την Ιστορία της ανθρωπότητας. Αντλούμε από αυτό τον αγώνα δύναμη, συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα να επιδιώκουμε την ελευθερία της πατρίδας μας».

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τον διορισμό απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «θα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες ότι θα προχωρήσει το θέμα. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και οι βολιδοσκοπήσεις και θα πρέπει να αναμένουμε ότι εντός των επόμενων εβδομάδων ο ΓΓ θα προχωρήσει με τον διορισμό απεσταλμένου».

Ερωτηθείς αν η Κυβέρνηση είναι ενήμερη για βολιδοσκοπήσεις των Βρετανών προς αυτή την κατεύθυνση, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «γίνονται βολιδοσκοπήσεις και διαβουλεύσεις σε όλα τα επίπεδα και σε επίπεδο ΗΕ, και θα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να προχωρήσει ο ΓΓ με τον διορισμό ενός απεσταλμένου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση