ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο χειρουργείο ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω

Έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας και μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, σε γραπτή δήλωση του αναφέρει ότι «ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας».

«Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση», προσθέτει.

Σημειώνει, τέλος, ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με το πέρας της εγχείρησης.

Στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετέβη το απόγευμα στο American Medical Center και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Δημητρίου προτού αναχωρήσει.

Στο νοσοκομείο προσήλθαν επίσης για να ενημερωθούν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος και η Γενική Διευθύντρια το Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Αναμένεται ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Δημητρίου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Μάριο Πελεκάνο, ο οποίος έχει επίσης σπεύσει στο νοσηλευτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση