ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ε. Θεοχάρους: Γιατί δεν θα παραστεί στη διαβεβαίωση Χριστοδουλίδη

Οι αιχμές που άφησε στο Twitter

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν θα παραστεί στη διαβεβαίωση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ενώπιον της Βουλής, την Τρίτη (28/02), η Ελένη Θεοχάρους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Θεοχάρους δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε το εξής: «Όχι Μάνα, δεν θα πάω στην Διαβεβαίωση του νέου Προέδρου ενώπιον της Βουλής. Δεν μου έδωσαν πρόσκληση και το πρωτόκολλο είναι αυστηρό. Καλό Στάδιο Μάνα!». 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η κ. Θεοχάρους ανακοίνωσε την παραίτησή της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγυής, αναφέροντας ότι «ο λόγος της παραίτησης μου είναι διότι δεν έχω πειστικές απαντήσεις να δώσω στα μέλη της Αλληλεγγύης που με ερωτούν καταιγιστικά από το πρωί για την νέα κυβέρνηση. Στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία!».

Στη συνέχεια επανήλθε με νέα ανάρτηση εξηγώντας ότι μόλις επέστρεψε από την Συρία συνάντησε τα στελέχη της Αλληλεγγύης και διαβεβαίωσε όλους ότι δεν γνωρίζει «τίποτε για τη νέα κυβέρνηση». «Τώρα πολλοί μου λένε ότι ψευδόμουν. Δεν γνώριζα τίποτε και δεν ψευδόμουν. Γι ´αυτό παραιτούμαι», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση