ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εμπλέκει τις ελεύθερες περιοχές για το ροζ σκάνδαλο ο Σανέρ

Ο κ. Σανέρ αναφέρθηκε σε έναν κυπριακό αριθμό κινητής τηλεφωνίας, με τον οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο-ντοκουμέντο

Ο Ερσάν Σανέρ τοποθετήθηκε πριν από λίγο για τις νέες εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπο του και το μεγάλο συνέδριο του μεγαλύτερου κόμματος της τ/κ κοινότητας. Ο κ. Σανέρ αναφέρθηκε σε έναν κυπριακό αριθμό κινητής τηλεφωνίας, με τον οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο-ντοκουμέντο που αφορά τον ίδιον.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα. Εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και το πολιτικό μας σύστημα δέχθηκαν επίθεση. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους δικηγόρους, τους συντρόφους και τα μέλη του κόμματος μας», τονίζει ο κ. Σανέρ.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του στο συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) στις 30-31 Οκτωβρίου, ο κ. Σανέρ δήλωσε ότι «καθώς εισήλθαμε στις τελευταίες 10 ημέρες του προεδρικού αγώνα, ένα βίντεο στάλθηκε σε άτομα από έναν αριθμό τηλεφώνου που αγοράστηκε από την νότια Κύπρο. Το απόγευμα, το ίδιο βίντεο άρχισε να δημοσιεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για μήνες, ψιθυριζόταν στ' αυτιά μου ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, αλλά δεν πίστευα ότι θα πρόσβαλλαν την οικογένεια ενός ατόμου, το περιβάλλον του, το κόμμα του για να κερδηθεί μια θέση».

«Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δολοφονίας (εκτέλεσης) φήμης με αυτό το βίντεο, το οποίο κατασκευάστηκε με όσο το δυνατόν περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι μέσω πολιτικού αγώνα, αλλά με εξωφρενικές επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία που έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για το σκοπό αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενδείξεις συνεργασίας με τον υπόκοσμο. Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα», δήλωσε στην συνέχεια ο υπηρεσιακός πλέον «πρωθυπουργός»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση