ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έντονος ο Πρόεδρος με Μόρφου: Μπορεί να ζει, άλλοι άφησαν πίσω τους ορφανά

Δεν συμμερίζεται καθόλου τις απόψεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τον κορωνοϊό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντίθετος και μάλιστα ενοχλημένος, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τον Μητροπολίτη Μόρφου και τις απόψεις του σχετικά με τον κορωνοϊό, που εκφράζει δημόσια σε κάθε ευκαιρία ενώ χαρακτήρισε τα επιχειρήματα και τους ισχυρισμούς του «αστείους» και «επικίνδυνους».

Το βράδυ της Δευτέρας (6/9) προβλήθηκε συνέντευξη του Πρόεδρου Αναστασιάδη στο κανάλι «OMEGA» και στους πολύ έμπειρους δημοσιογράφους Μιχάλη Παυλίδη και Σωτήρη Παρούτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό αλλά και στον Μητροπολίτη Μόρφου που πρόσφατα είχε νοσήσει από τον ιό, ενώ μόλις ξεπέρασε την περιπέτειά του προχώρησε σε δήλωση που προκάλεσε σάλο αφού ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την Παναγία να του στείλει τον ιό για να τον ταπεινώσει, ενώ τον χαρακτήρισε και «κορωνοϊούλη»

«Πέραν του αστείου των επιχειρημάτων και των ισχυρισμών είναι και επικίδνυνη πραγματικά για τον υπόλοιπο κόσμο, για το εκλλησίασμα τους. Διότι ο Μητροπολίτης Μόρφου μπορεί να ησθένησε και ιδού ζει, αλλά κάποιοι άλλοι των ενοριτών του ή των χριστιανών, όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, άφησαν πίσω τους ορφανά, δυστυχία και αυτό έπρεπε να τον απασχολεί» ήταν η απάντηση του Νίκου Αναστασιάδη σε σχετική ερώτηση για τον Μητροπολίτη.

Ο Πρόεδρος ρωτήθηκε και για τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού και τόνισε ότι: «Είναι αρκούντως ανησυχητική η κατάσταση, ιδιαίτερα με τη μετάλλαξη "Mu" η οποία έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι και πολύ πιο εύκολα διαδίδεται και πολύ πιο σοβαρά οι νοσούντες ή προσβαλλώμενοι από τη μετάλλαξη. Η ανησυχία η μεγαλύτερη είναι να μην υπάρξει νέα μετάλλαξη, την οποία να μην καλύπτουν τα εμβόλια τα οποία έχουν ανακαλυφθεί».

Δείτε την τοποθέτηση του Προέδρου:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση