ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενώνει δυνάμεις με τους κυνηγούς η Θεολόγου

Σε συνεργασία με Κίνημα Ανεξάρτητων το Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών στις βουλευτικές εκλογές

ΚΥΠΕ

Έδρα στη Βουλή σε συνεργασία με το Κίνημα Ανεξάρτητων, το οποίο εκπροσωπείται από την Ανεξάρτητη Βουλευτή Άννα Θεολόγου, αποφάσισε να διεκδικήσει το Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, το Πολιτικό Γραφείο του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, σε σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής και αφού έλαβε υπόψη του όλα τα πολιτικά δεδομένα, «αποφάσισε ότι για να μπορέσουν να αποκτήσουν οι Κύπριοι Κυνηγοί αλλά και Κύπριοι Πολίτες, καθαρές, αχρωμάτιστες και ακομμάτιστες φωνές, μακριά από τα πολιτικά κατεστημένα όπως προβεί σε συνεργασία με το Κίνημα Ανεξάρτητων, σε σχηματισμό ενός οριζόντιου ψηφοδελτίου».

Τα δύο Κινήματα έχουν καταλήξει σε κοινό μνημόνιο συναντίληψης ως μέρος της συνεργασίας, το οποίο έχει ως σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του Κύπριου κυνηγού και τη διαφύλαξη της κυνηγετικής δραστηριότητας, μέσα από το σεβασμό προς τη φύση με προοδευτικές περιβαλλοντικές θέσεις, προστίθεται.

«Καλούμε όλους τους ευσυνείδητους και νόμιμους κυνηγούς σε πλήρη συσπείρωση για να μην λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» αναφέρεται τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση