ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ.Επιτροπή ΕΔΕΚ: Καταγγελία για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος

Σχετικά με την αυριανή εκλογή νέας Επαρχιακής Επιτροπής του Κ.Σ ΕΔΕΚ

Δελτίο Τύπου

Σε καταγγελία σχετικά με την αυριανή εκλογή νέας Επαρχιακής Επιτροπής του Κ.Σ ΕΔΕΚ προβαίνει η Επαρχιακή Επιτροπή ΕΔΕΚ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕΚ:

«Προβαίνουμε σήμερα σε δημόσια καταγγελία παράνομης μεθόδευσης αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της αυριανής Συνδιάσκεψης της Λεμεσού για εκλογή της νέας Επαρχιακής Επιτροπής του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Ως Επαρχιακή Επιτροπή ζητήσαμε να λάβουμε το Μητρώο Μελών του Κινήματος με το οποίο θα διεξαχθεί η αυριανή εκλογική αναμέτρηση αλλά λόγω των μεθοδεύσεων κάποιων, δεν μάς το έχουν παραδώσει.

Έχουμε μαρτυρίες ότι ζητήθηκε από τα έμμισθα στελέχη και άλλους να εγγράψουν όσους περισσότερους μπορούσαν στο Μητρώο Μελών του Κόμματος και να τους φέρουν αύριο να ψηφίσουν, χωρίς αυτά τα άτομα να εγκριθούν από την Επαρχιακή Επιτροπή ή οποιοδήποτε άλλο θεσμικό Όργανο του Κινήματος.

Ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχουμε λάβει νομική συμβουλή για το σοβαρό αυτό θέμα και μάς έχει λεχθεί ότι, όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία ελέγχονται ποινικά ως συνένοχοι προς διάπραξη κακουργήματος.

Ως εκ τούτου, προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που αυτά τα άτομα προσέλθουν να ψηφίσουν για να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, θα καταγγελθούν ονομαστικά μαζί με όσους συνωμότησαν στη διάπραξη αυτού του κακουργήματος από όσους έχουν νόμιμο συμφέρον, δηλαδή υποψηφίους της αυριανής εκλογής.

Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού Κ.Σ. ΕΔΕΚ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση