ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Χριστοδουλίδη: Αναμένεται να καθοριστεί συνάντηση με Αβέρωφ

Τι λέει το επιτελείο για το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Νίκο Αναστασιάδη

ΚΥΠΕ

Αναμένεται να καθοριστεί συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος του επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, Μαριλένα Ευαγγέλου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας, η κ. Ευαγγέλου είπε ότι ο κ. Νεοφύτου συνεχάρη ψες τον κ. Χριστοδουλίδη. Πρόσθεσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης ζήτησε συνάντηση και αναμένεται να καθοριστεί.

Σημείωσε ακόμη ότι θα γίνουν επαφές και με άλλες δυνάμεις, με κόμματα και υποψηφίους. Ο κ. Χριστοδουλίδης, είπε η κ. Ευαγγέλου, θα συνεχίσει όπως ξεκίνησε. «Θα συζητήσει πολιτικά, στη βάση θέσεων, απόψεων και του προγράμματός του», ανέφερε.

Ερωτηθείσα εάν ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, η κ. Ευαγγέλου είπε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.

Σε σχέση με το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ, η κ. Ευαγγέλου είπε ότι δεν το έχουν λάβει ακόμα και ότι ο κ. Χριστοδουλίδης θα απαντήσει με το πρόγραμμά του, αποστέλλοντάς το.

Σε ερώτηση για το εάν η συμμετοχή του ΔΗΣΥ συνεπάγεται και με υπουργικούς θώκους η κ. Ευαγγέλου δήλωσε ότι η πρόταση του κ. Χριστοδουλίδη παραμένει η ίδια σε σχέση με το θέμα και η πρότασή του, την οποία έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό δημόσια, είναι η σύσταση κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής και ότι δεν αλλάζει.

Ερωτηθείσα για τις διεργασίες που λαμβάνουν στο Δημοκρατικό Συναγερμό δήλωσε ότι τα θέματα που αφορούν τις αποφάσεις του ΔΗΣΥ είναι θέματα τα οποία απασχολούν τον ΔΗΣΥ και είναι απόλυτα σεβαστή η διαδικασία που ακολουθείται και ο τρόπος που θα αποφασίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023