ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επανέρχεται εκ νέου το ΑΚΕΛ για Δημητρίου: Έπαθε αλαλία

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή δημοσίευμα για χρηματοδοτήσεις από ρωσικό λόμπι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Δημήτρης Δημητρίου προς τον Επίτροπο Διαφάνειας και Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς, Χάρη Πογιατζιή, δίνει το ΑΚΕΛ.

Σε νέα του ανακοίνωση το κόμμα αναφέρει ότι «δύο σχεδόν μήνες μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ΔΗΣΥ και ο κ. Δημητρίου θυμήθηκαν να το επαναφέρουν. Όλως τυχαίως αυτά συμβαίνουν την ώρα που βγήκε το κατηγορητήριο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σε βάρος των οικογενειακών επιχειρήσεων του Νίκου Αναστασιάδη για τα χρυσά διαβατήρια. Για τα οποία βέβαια, ο ΔΗΣΥ και ο κ. Δημητρίου έχουν πάθει αλαλία».

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή του ο κ. Δημητρίου ζητά να διερευνηθεί το δημοσίευμα του OCCRP σύμφωνα με το οποίο ρωσικό λόμπι χρηματοδότησε κόμματα Ευρωπαϊκών χωρών για να προωθήσουν ψηφίσματα στα κοινοβούλια τους για το θέμα της Κριμαίας και στο οποίο γίνεται λόγος για εμπλοκή του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Δύο σχεδόν μήνες μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ΔΗΣΥ και ο κ. Δημητρίου θυμήθηκαν να το επαναφέρουν και προσπαθούν από το πρωί να το μετατρέψουν σε είδηση με τη βοήθεια μερίδας ΜΜΕ. Όλως τυχαίως αυτά συμβαίνουν την ώρα που βγήκε το κατηγορητήριο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σε βάρος των οικογενειακών επιχειρήσεων του Νίκου Αναστασιάδη για τα χρυσά διαβατήρια. Για τα οποία βέβαια, ο ΔΗΣΥ και ο κ. Δημητρίου έχουν πάθει αλαλία.

Αναμέναμε ότι μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ΔΗΣΥ θα είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει τον συνήγορο του Αναστασιάδη σε όλα τα σκάνδαλα που τον βαραίνουν. Θλιβερός ο ρόλος όσων ανέλαβαν να κάνουν αντιπερισπασμό για το χατίρι του Νίκου Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  |  Ρωσία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση