ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επικοινωνία Αναστασιάδη - Ακιντζί για οδόφραγμα Λιμνίτη

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει απρόσκοπτη διέλευση από το σημείο διέλευσης Λιμνίτη-Κάτω Πύργου, ανέφερε στον Πρόεδρο ο Τ/κ ηγέτης

ΚΥΠΕ

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει απρόσκοπτη διέλευση από το σημείο διέλευσης Λιμνίτη-Κάτω Πύργου, όπως ανέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε το απόγευμα της Τρίτης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε και το θέμα που αφορά τη διάνοιξη του σημείου διέλευσης Λιμνίτη-Κάτω Πύργου, προστίθεται.

Προστίθεται ότι από την πλευρά του, ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει απρόσκοπτη διέλευση από το εν λόγω σημείο διέλευσης.

Για την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Ακιντζί και για την πιο πάνω διευθέτηση, ενημερώθηκε ήδη η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΟΗΕ στην Κύπρο κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση