ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Επικρίσεις στον ΠτΔ από το Σύνδεσμο Κατόχων Αξιογράφων

Ο κ. Μαυροβουνιώτης κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι σφυρίζει αδιάφορα στα προβλήματα των Κατόχων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αντί τασάκι όπως λέγεται, μας έριξε χολή και φαρμάκι, ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Σε διάσκεψη τύπου το μεσημέρι, ο Σύνδεσμος κατόχων αξιογράφων κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι με την πρόσφατη δήλωση του « ότι οι φορολογούμενοι δεν θα πληρώσουν για τα αξιόγραφα, οι κάτοχοι επένδυσαν επί ιδίου κινδύνου», αθέτησε τις υποσχέσεις του προς τους χιλιάδες των πολιτών που εξαπατήθηκαν από τις τράπεζες.

«Για έξι χρόνια άλλα μας έλεγε και επειδή θύμωσε αυτή την στιγμή αντί να βαστά κανένα τασάκι όπως λέγεται να ρίξει, μας έριξε χολή και φαρμάκι όλους με αυτά που είπε. Έριξε χολή και φαρμάκι σε 17 χιλιάδες κατόχους αξιογράφων και με τις οικογένειες τους 60 χιλιάδες, διότι 250 κάτοχοι αξιογράφων έκαναν μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους διότι δεν πήραν ούτε σεντ ακόμη» ανέφερε ενδεικτικά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μαυροβουνιώτης.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι σφυρίζει αδιάφορα στα προβλήματα των Κατόχων. «Κάποιοι λιμοκτονούν, έχουν σοβαρότατα προβλήματα, έχουμε κατόχους που πεινούν, έχουμε οικογένειες που σταματούν τις σπουδές των παιδιών τους, έχουμε ηλικιωμένους που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν τα φάρμακα τους και μας προσπερνούν σφυρίζοντας αδιάφορα το κράτος και έρχεται χθες ο Πρόεδρος και λέει άλλα των άλλων από αυτά που μας υπόσχετω συνεχώς» είπε ο κ. Μαυροβουνιώτης.
Από πλευράς του ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου, Σταύρος Γιαλλουρίδης κατηγόρησε τον ΠτΔ για παρέμβαση στη δικαστική εξουσία « αφού το θέμα έχει πάρει ήδη το δρόμο της

Σε διάσκεψη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι η ηγεσία του Συνδέσμου παρουσίασε αποσπάσματα από παλιότερες δηλώσεις του ΠτΔ , με τις οποίες δεσμευόταν ότι οι κάτοχοι θα αποζημιωθούν. Ζήτησαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, διόρθωση της δήλωσης την οποία χαρακτήρισαν ως «μοιραίο λάθος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X