ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επισκέπτης Καθηγητής σε LSE, RUB και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο Χρήστος Στυλιανίδης

Με την πλούσια γνώση και εμπειρία που απέκτησε ως Επίτροπος υπεύθυνος για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων, θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της μελέτης και έρευνας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Καθήκοντα Επισκέπτη Καθηγητή (Visiting Professor in Practice) στο Τμήμα Πολιτικής της Υγείας στη London School of Economics (LSE) της Μεγάλης Βρετανίας, ανέλαβε επίσημα ο τέως Ευρωπαίος Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης, μετά και από τη θετική απόφαση του Κολεγίου των Επιτρόπων.

Καθήκοντα ανέλαβε και ως μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας-Κύπρου, καθώς και ως Επισκέπτης Καθηγητής (Visiting International Professor) στο Ruhr Universität Bochum (RUB) Research School της Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό των τριών Πανεπιστημίων, το έργο του Χρήστου Στυλιανίδη είναι αναγνωρισμένο τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τονίζουν δε ότι με την πλούσια γνώση και εμπειρία που απέκτησε ως Επίτροπος υπεύθυνος για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων, θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της μελέτης και έρευνας σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, όπως επιδημίες και φυσικές καταστροφές, καθώς και στην αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων.

Υπό τη νέα του ιδιότητα, ο Χρήστος Στυλιανίδης, θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου των τριών πανεπιστημίων που είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών της δημόσιας υγείας και της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών η οποία θα είναι ικανή να αναλαμβάνει καινοτόμες πρωτοβουλίες στον απαιτητικό τομέα της διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών, σημειώνεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X