ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιστολή Οδυσσέα στο ΥΠΕΞ για την Φιλίππα

Ο Γενικός Ελεγκτής ζητά διευκρινίσεις για άδεια άνευ απολαβών που έλαβε η κα. Καρσερά

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Την παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας προκάλεσε η άδεια άνευ απολαβών, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, που έλαβε η Φιλίππα Καρσερά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Εξωτερικών στο οποίο εργάζεται η κα. Καρσερά ζητώντας στοιχεία για την άδεια που δόθηκε στη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του. Η επιστολή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντάσσεται στο πλαίσιο ελέγχου του Γενικού Ελεγκτή και στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Η κα. Καρσερά σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών μετά την εκλογή του κ. Χριστοδουλίδη προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα ως Πρώτη Κυρία και για να είναι κοντά στα τέκνα της. Η άδεια που ζήτησε και πήρε με απόφαση του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου είναι μέχρι το τέλος του 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ο Γενικός Έλεγκτης έκανε γαργάρα το σκάνδαλο κατάχρησης του κονδυλίου διαφώτισης, έπαιζε πελλό στο ότι η κα.Καρσερά (όπως λένε πολλοί που γνωρίζουν) δεν πήγαινε δουλειά επειδή έτρεχε τα προεκλογικά του συζύγου της και τόσα άλλα, αλλά ενδιαφέρθηκε για αυτό? Περίεργο φαίνεται. Ίσως να νόμιζε πως θα υπουργοποιηθεί και έμεινε με άδεια χέρια?

Πέτρος Παπαστυλιανού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση