ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστολή στον Κουλία από Περδίκη για τα ΜΕΔ των ΠΕΠ

Εισηγείται δημιουργία υποεπιτροπής

Newsroom K

Επιστολή στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών κ. Ζαχαρία Κουλία, όπως και στα μέλη της Επιτροπής, απέστειλε την Παρασκευή 05/06 ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, όπου εισηγείται την δημιουργία ad-hoc Υποεπιτροπής στην οποία να κατατεθούν τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Ο κ. Περδίκης αναφέρει πως η Υποεπιτροπή θα απαρτίζεται από μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών, στην οποία θα κατατεθεί το σύνολο του φακέλου που κατέθεσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Ηροδότου στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη, αναφορικά με τα ΜΕΔ των ΠΕΠ.

Όπως εξηγεί, στην εν λόγω υποεπιτροπή θα εκπροσωπούνται όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου και θα μελετήσει τα στοιχεία του φακέλου ενώ στη συνέχεια θα καταθέσει εισήγηση προς την Επιτροπή για την περαιτέρω διαχείριση (κατάθεση επιπλέον στοιχεία, επεξεργασία, δημοσιοποίηση κτλ).

«Αναμένω ότι θα έχω τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών σε αυτή την εισήγηση», καταλήγει η επιστολή του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

«Απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πλευρές για επίδειξη αυτοσυγκράτησης και για τερματισμό των εχθροπραξιών».

Στήριξη Κύπρου σε Αρμενία

Ο ΥΠΕΞ εξέφρασε προς τον Αρμένιο ομόλογό του τη στήριξη της Κυπριακής κυβέρνησης στις προσπάθειες για ειρηνική επίλυση των ...
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
X