ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ για υπόθεση βιασμού: Να εξεταστούν οι καταγγελίες για κύκλωμα που δρα και στην Κύπρο

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση από τον Γενικό Εισαγγελέα ζητά το ΑΚΕΛ με επιστολή του

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης απέστειλε την Τρίτη επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα για τις καταγγελίες που έγιναν στην Ελλάδα σχετικά με κύκλωμα που ναρκώνει και βιάζει νεαρές κοπέλες, και το οποίο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δρα και στην Κύπρο.

Αυτούσια η επιστολή

Κύριο Γεώργιο Σαββίδη
Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Γενική Εισαγγελία

18 Ιανουαρίου, 2022

Έντιμε κύριε Γενικέ Εισαγγελέα,

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα καταγγελίες για ένα φερόμενο σοβαρό έγκλημα το οποίο όπως έχει καταγγελθεί διαπράττεται, από κύκλωμα το οποίο δρα και λειτουργεί παράνομα και εγκληματικά, στην Ελλάδα. Αναφέρομαι στιςκαταγγελίες για νάρκωση και βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, συνάπτεται ο σχετικός σύνδεσμος (link), https://tvxs.gr/news/ellada/il-gkionis-sto-tvxsgr-itan-o-b-lebentis-tis-coca-cola-o-anthropos-poy-klithike-na-apolog για εύκολη αναφορά), παρόμοιο κύκλωμα το οποίο ναρκώνει και βιάζει νεαρές κοπέλες δρα και στην Κύπρο. Επικαλούμαι την αξιοπιστία των καταγγελιών λαμβάνοντας υπόψη τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κυρίου Γκιώνη στην δημοσιοποίηση της υπόθεσης της 24χρονης στην Ελλάδα.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές. Αφορούν σε εγκληματικές ενέργειες. Ο βιασμός είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Πόσο μάλλον όταν γίνεται κατά οργανωμένο τρόπο από οργανωμένα κυκλώματα.

Κύριε Γενικέ,

Καλείστε όπως μεριμνήσετε να εξεταστούν αυτεπάγγελτα οι εν λόγω καταγγελίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Ελλάδα. Να υπάρξει άμεση και σε βάθος διερεύνηση για την ύπαρξη ή όχι κυκλώματος βιασμών στην Κύπρο αποτελούμενο μάλιστα από επιφανείς παράγοντες.

Με εκτίμηση,

Χρίστος Χριστοφίδης
Βουλευτής ΑΚΕΛ Λευκωσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση