ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:27
 

Επίτροπος Διοικήσεως: Δεν θα υποκύψω στους συνεχιζόμενους εκφοβισμούς και απειλές

«Αναμένω καθορισμό συνάντησης που έχω ζητήσει με τον Πρόεδρο για να παραδώσω και την επόμενη ετήσια έκθεση»

Newsroom K

Η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα δικαιώνει πλήρως την αρχική μας θέση ότι η ενημέρωση για το έργου του Επιτρόπου Διοικήσεως πέραν του οικονομικού ελέγχου γίνεται δια μέσου της ετήσιας έκθεσης για το χρόνο που πέρασε σύμφωνα με τον Επιτρόπου Διοικήσεως Nόμο, η οποία υποβάλλεται στο πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Βουλή και δημοσιεύεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Επίτροπος Διοικήσεως, Μαρία Στυλιανού Λοττίδη.

Αυτό πράττω ανελλιπώς από το διορισμό μου και αναμένω καθορισμό συνάντησης που έχω ζητήσει με τον Πρόεδρο για να παραδώσω και την επόμενη ετήσια έκθεση.

Προκαλεί απορία ακόμα και στον Γενικό Εισαγγελέα, εν κατακλείδι, στην προτελευταία παράγραφο της γνωμάτευσης του, γιατί ηγέρθη αυτό το θέμα το οποίο χαρακτηρίζει ο ίδιος αχρείαστο δηλαδή την ποινική μου δίωξη η οποία ζητήθηκε δυο φορές σε είκοσι μήνες!

Όσον αφορά τον οικονομικό έλεγχο για τον οποίο αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας στην γνωμάτευση του ως τη μόνη αναφορά για έλεγχο από την Ελεγκτική Υπηρεσία, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να γίνεται με προσοχή, τον έχω δεχτεί ήδη 8 (!) φορές σε είκοσι μήνες!

Σαν Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ελέγχου της Νομιμότητας και σαν Εθνική Ανεξάρτητη Αρχή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (NHRI) διαπιστευμένο από τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχω άλλη επιλογή από το να υπερασπίζομαι την νομιμότητα και την ανεξαρτησία του θεσμού που εκπροσωπώ χωρίς να υποκύπτω σε συνεχιζόμενους εκφοβισμούς και απειλές.

Παρά όλα τα πιο πάνω σήμερα δέχτηκα επίσκεψη από λειτουργούς του κυρίου Οδυσσέα Μιχαηλίδη οι οποίοι ζητούσαν πάλι να παρανομήσω αγνοώντας τον οικείο νόμο, του Επιτρόπου Διοικήσεως ,τις αρχές της Βενετίας ,τις επιστολές του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Επιτροπών που εστάλθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τον Πρόεδρο της Βουλής και στον Γενικό Εισαγγελέα και τέλος την γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα την οποία ο ίδιος προκάλεσε και η οποία αναφέρεται μόνο σε οικονομικό έλεγχο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Το Λονδίνο απειλεί με απόσυρση από τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

«Προφανώς, η "μεγαλομανία" είναι έμφυτη σε Ηγέτες με Τούρκικη καταγωγή!!»
YIANNOULIS  |  10:55

Καρναβάλι Πάτρας: Φυλάκιση έως 2 έτη για όσους δεν πειθαρχήσουν στην ματαίωση

«Κοντός ψαλμός ..... Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά, για παραβάτες Κρατικών οδηγιών!!!!»
YIANNOULIS  |  10:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία οι νησιώτες

«Δυστυχως, οσο και αν ακουγεται ρατσιστικο, σε πολυ λιγο θα αρχισουν και φονικες επιθεσεις εναντιων ολων ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  05:15

Περδίκης: Η Επιτροπή Ελέγχου δεν κατέληξε να ζητήσει τη λίστα Γιωρκάτζη

«Είστε Ένα Μάτσο Καρναβάλια Υποκριτές »
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  |  22:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X