ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερχιουρμάν: Από το Βαρώσι ξεκινά η καλυτέρευση της Αμμοχώστου

«ΡΤΚ και Βαρώσι θα πορευθούν χέρι με χέρι. Ο Σουλεϊμάν Ουλουτσάι θα γίνει δήμαρχος, η Αμμόχωστος θα καλυτερεύσει»

ΚΥΠΕ

Η καλυτέρευση της Αμμοχώστου ξεκινά από το Βαρώσι, είπε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν κάνοντας τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός του στην περιοχή του Βαρωσίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν παρουσίασε και τον υποψήφιο του ΡΤΚ για τον «δήμο» Αμμοχώστου, Σουλεϊμάν Ουλουτσάι. «ΡΤΚ και Βαρώσι θα πορευθούν χέρι με χέρι. Ο Σουλεϊμάν Ουλουτσάι θα γίνει δήμαρχος, η Αμμόχωστος θα καλυτερεύσει».

Ο κ. Ερχιουρμάν πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία στο Βαρώσι, αντιμετωπίζουν οι νέοι και στην Μόρφου και την Λευκωσία. «Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, βιώνουμε τα ίδια προβλήματα. Η λύση αυτών των προβλημάτων είναι μόνο μία. Είτε θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί είτε θα μείνουμε κάτω από αυτή την πίεση».

Τόσο ο κ. Ερχιουρμάν όσο και ο κ. Ουλουτσάι δήλωσαν περηφάνεια για το «σπίτι» του ΡΤΚ στο Βαρώσι λέγοντας ότι γίνεται αισθητή η παρουσία του κόμματος στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΡΤΚ στο Βαρώσι, Γιγίτ Ντογούοζ ανέφερε ότι στόχος τους είναι να βοηθήσουν στα προβλήματα του κόσμου και θα βοηθήσουν στην εκλογή του κ. Ουλουτσάι στο «δήμο» Αμμοχώστου στις επερχόμενες «τοπικές εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση