ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχιουρμαν: Τον Ιούλιο η νέα πρωτοβουλία ΓΓ ΟΗΕ για Κυπριακό

Η συνάντηση με την κ. ΝτιΚάρλο, όπου συζητήθηκαν και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), ήταν «παραγωγική και χρήσιμη», ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης

ΚΥΠΕ

Τον Ιούλιο αναμένεται η νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.

Σε σημερινή ανάρτησή του σε ΜΚΔ, ο κ. Έρχιουρμαν ανέφερε ότι, στη συνάντηση που είχε στα πλαίσια του Φόρουμ Διπλωματίας στην Αττάλεια, με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ για πολιτικές υποθέσεις και ειρηνευτικές αποστολές, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο έγινε ανταλλαγή απόψεων «για την νέα πρωτοβουλία για το Κυπριακό του ΓΓ του ΟΗΕ που αναμένεται τον Ιούλιο, μετά τις βουλευτικές εκλογές και μετά την ολοκλήρωση της Κυπριακής Προεδρίας» .

Ο κ. Έρχιουρμαν είπε ακόμα ότι η συνάντηση με την κ. ΝτιΚάρλο, όπου συζητήθηκαν και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), ήταν «παραγωγική και χρήσιμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ