ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνικό Συμβούλιο για Κυπριακό και Ουκρανικό

κατά τη συνεδρία θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα των ΜΟΕ, που προωθούνται, καθώς και για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων, ανέφερε ο κ. Μάριος Πελεκάνος

ΚΥΠΕ

Το Εθνικό Συμβούλιο συνέρχεται σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για να ανασκοπήσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να ενημερωθεί σε σχέση με το θέμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ). Επίσης αναμένεται να συζητηθεί και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη συνεδρία «θα γίνει μια ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό από την προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα των ΜΟΕ, που προωθούνται, καθώς και για τις προσπάθειες για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων».

Ερωτηθείς αν θα συζητηθεί και το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, ο κ. Πελεκάνος είπε πως «αναμένεται να συζητηθούν τα δεδομένα και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση