ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΛΑΜ: Ανακοίνωσε Παύλο Ιωάννου ως υποψήφιο για τις Ευρωεκλογές

H ανακοίνωση του κόμματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Ε.ΛΑ.Μ. ανακοινώνει την συμπερίληψή στο ψηφοδέλτιο του ως αριστίνδην υποψήφιο τον τέως Χρηματοοικονομικό Επίτροπο κ. Παύλου Ιωάννου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, «ο Παύλος Ιωάννου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Παράταξής μας για Πατριωτικό και Κοινωνικοοικονομικό πολιτικό αγώνα θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, αποδεχόμενος το ελεύθερο βήμα που του παρέχεται στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)». 

Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ

Το Ε.ΛΑ.Μ. ανακοινώνει την συμπερίληψή στο ψηφοδέλτιο μας ως αριστίνδην υποψηφίου τον τέως Χρηματοοικονομικό Επίτροπο κ. Παύλου Ιωάννου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Παύλος Ιωάννου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Παράταξής μας για Πατριωτικό και Κοινωνικοοικονομικό πολιτικό αγώνα θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, αποδεχόμενος το ελεύθερο βήμα που του παρέχεται στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Κατά τη δεκαετή θητεία του απέδειξε την ικανότητα του να προωθεί κατά τρόπο ορθολογικό, δίκαιο και αντικειμενικό τα συμφέροντα των πολιτών και αντιμετώπισε τα προβλήματα τους με σειρά παρεμβάσεων στον τομέα της Οικονομίας και των σχετικών νόμων, που φέρουν τη σφραγίδα του.

Είμαστε βέβαιοι πως ο Παύλος Ιωάννου θα συνεχίσει να εργάζεται άοκνα με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση που επιδείκνυε κατά τη θητεία του ως Χρηματοοικονομικός Επιτρόπος, χαρακτηριστικά που κατέστησαν τον θεσμό ως έναν από τους πιο αξιόπιστους και αποτελεσματικούς στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η αφοσίωσή του στις δημοκρατικές αρχές, η ακαδημαϊκή του κατάρτιση και οι τεχνοκρατικές του εμπειρίες σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ασφάλειας, αποτελούν εχέγγυο μίας συνεργασίας που έχει ως σκοπό την εκπροσώπηση μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την προώθηση των συμφερόντων της Κύπρου στην ΕΕ.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο κ. Ιωάννου ανέφερε «είμαι πράγματι σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με το ΕΛΑΜ. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, κάποιοι συνεργάτες μου συζητούν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτή η συνεργασία. Είναι ενδεχόμενο, ναι, αν στο τέλος ευοδωθούν οι διεργασίες να κατέβω υποψήφιος με το ΕΛΑΜ», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι η διαδικασία ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες μέσα από πρωτοβουλίες που πήραν κάποιοι φίλοι του οι οποίοι, όπως είπε, ήθελαν να του δώσουν ένα βήμα για να μπορεί να εκφράζει ελευθέρα τις απόψεις του πάνω σε συγκεκριμένα τεχνικά θέματα με τον ίδιο τρόπο που έπραττε στη Βουλή.

Διευκρίνισε ότι δεν θα γραφτεί μέλος του ΕΛΑΜ και αν αποφασίσει να κατέλθει ευρωβουλευτής τότε θα είναι αριστίνδην υποψήφιος. Τέλος, ο κ. Ιωάννου, είπε ότι μέχρι στιγμής οι διεργασίες φαίνεται να είναι ευνοϊκές.

Σύμφωνα πάντως με προηγούμενο ρεπορταζ της «Κ», για το ευρωψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, σίγουρη θεωρείται η συμπερίληψη των Γεάδη Γεάδη, Λίνου Χατζηγεωργίου και Πόλυ Ανωγυριάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση