ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξιτήριο από τον θάλαμο Covid- 19 πήρε ο Χαρ. Πιττοκοπίτη

Νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες

ΚΥΠΕ

Εξιτήριο πήρε ο βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίττης μετά την νοσηλεία του στον θάλαμο Covid- 19 του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του κ. Πιττοκοπίτη, "μετά από 14 μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Covid19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου επέστρεψα με τη βοήθεια του Θεού και των Επαγγελματιών Υγείας στην οικογένεια του πανέτοιμος για την επόμενη μέρα."

Ο κ. Πιττοκοπίτης σημείωσε πως η πολυήμερη παραμονή του στο Κρατικό Νοσηλευτήριο Πάφου του δίδει το δικαίωμα αλλά και του δημιουργεί την υποχρέωση να εκφράσει και δημόσια τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη του προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου για το σημαντικότατο έργο που προσφέρει στους συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας λόγω του Covid19.

Υπογράμμισε τον επαγγελματισμό, την προθυμία αλλά και την ευγένεια με την οποία ανταποκρίνονται στην δύσκολη αποστολή τους αψηφώντας τους κινδύνους που και οι ίδιοι διατρέχουν.

"Σ` αυτούς λοιπόν τους πραγματικούς αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής των κρατικών μας νοσηλευτηρίων δικαίως υποκλίνεται ολόκληρη η Κύπρος ανέφερε, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θα τα καταφέρουμε", αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση