ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευχαριστήρια επιστολή Προέδρου προς την Ομοσπονδία ΗΒ

Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ιδίου, της κυβέρνησης και του κυπριακού λαού για την «εξαιρετικά πολύτιμη» βοήθεια που προσφέρεται προς τις αρχές της Δημοκρατίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου Χρίστο Καραολή απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με την οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ιδίου, της κυβέρνησης και του κυπριακού λαού για την «εξαιρετικά πολύτιμη» βοήθεια που προσφέρεται προς τις αρχές της Δημοκρατίας και ειδικά προς το Υπουργείο Εξωτερικών αυτές τις «κρίσιμες» ώρες που διέρχεται η Κύπρος λόγω της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτηρίζει «ανεκτίμητη» την προσφορά των μελών της παροικίας και των οργανωμένων συνόλων αυτής υπό την καθοδήγηση της Ομοσπονδίας όσον αφορά τη στήριξη φοιτητών αλλά και του συνόλου των Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται στη Βρετανία.

Δηλώνει επίσης πεπεισμένος ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο, μέσω της άριστης συνεργασίας και συντονισμού που υπάρχει με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει ταυτόχρονα «βαθύτατη θλίψη» για την απώλεια μελών της κυπριακής παροικίας από τον κορωνοϊό. Διαβεβαιώνει ότι οι σκέψεις του ίδιου και της κυβέρνησης είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, στις οποίες εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια.

Διατυπώνει επίσης την ευχή όπως η κατάσταση εξομαλυνθεί το συντομότερο δυνατόν και στη Μεγάλη Βρετανία και η παροικία έχει τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις από αυτή την «πρωτόγνωρη τραγωδία» που διέρχεται το παγκόσμιο.

Η επιστολή κλείνει με τη διαβεβαίωση ότι κυπριακή πολιτεία και ο ίδιος προσωπικά τρέφουν αίσθημα βαθιάς εκτίμησης και ευγνωμοσύνης, όχι μόνο για το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί η Ομοσπονδία σε αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και για τη διαχρονική προσφορά της παροικίας των οργανωμένων συνόλων της προς την Κύπρο και τον κυπριακό λαό στο σύνολό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση