ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φ. Τσιρίδου: Οι λόγοι για τους οποίους διεκδικεί την Αντιπροεδρία ΔΗΣΥ

Όσα ανέφερε για την υποψηφιότητά της στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ εξήγησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» η Φωτεινή Τσιρίδου. «Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω με πάρα πολλούς τρόπους στο να γραφτεί η επόμενη σελίδα της ιστορίας του ΔΗΣΥ, να ανανεωθεί, να συνάψουμε ένα καινούργιο συμβόλαιο με τα μέλη της παράταξής μας, τους πολίτες που μοιράζονται τις θέσεις μας αλλά και με αυτούς που θα μπορούσαν να συστρατευθούν ή να επανέλθουν κοντά μας», δήλωσε. Πρόσθεσε ότι θέλει έναν ΔΗΣΥ δυνατό και ένα κόμμα πρότυπο όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά, υποστηρίζοντας πως τα δικά της χαρακτηριστικά προσφέρουν πάρα πολλά προς αυτή την κατεύθυνση, είτε αυτά αφορούν την επαγγελματική της πορεία είτε την κοινωνική προσφορά των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με την κ. Τσιρίδου, οι προσδοκίες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθεί η ηγεσία είναι πρώτα ο εκσυγχρονισμός των οργανωτικών υποδομών του κόμματος. «Παράλληλα θα γίνει ενδοσκόπηση και αυτοκριτική, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην παγιδευτούμε σε αλληλοκατηγορίες και να μην μπλέξουμε ξανά στην εσωστρέφεια. Η παρατεταμένη εσωστρέφεια και η επίρριψη ευθυνών με όχι εποικοδομητικό τρόπο θα ήταν πολύ μοιραίο λάθος στην προσπάθειά μας να γίνουμε ελκυστικοί και να εντάξουμε νέο κόσμο», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία του κόμματος ήταν παρότρυνση ή αν αποφάσισε νωρίτερα να διεκδικήσει τη θέση, όποιος και να ήταν ο Πρόεδρος, η κ. Τσιρίδου τόνισε ότι κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα δεν έκανε «την παραμικρή σκέψη σε ό,τι αφορά την Φωτεινή Τσιρείδου», ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν στοχοπροσηλωμένη στις Προεδρικές Εκλογές. Ερωτηθείσα αν είναι κοντά οι απόψεις της με αυτές της Προέδρου του κόμματος, η κ. Τσιρίδου είπε ότι δεν έχει δει κάτι το οποίο να την βρίσκει να διαφωνεί και ότι υπάρχει διάλογος μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση