ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γ. Καρούσος: Διεκδικεί θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ - Τις επόμενες μέρες η ανακοίνωση

«Αυτές τις ημέρες συνεχίζω τις επαφές μου και την επικοινωνία με τα μέλη σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσω από αυτούς που ξέρουν καλύτερα»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες μέρες θα προβεί σε ανακοινώσεις σε σχέση με τη θέση που θα διεκδικήσει στην Ανώτατη ηγεσία τoυ ΔΗΣΥ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει το εξής: «Όπως έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια θα δηλώσω παρών στην νέα προσπάθεια του ΔΗΣΥ. Θα διεκδικήσω μια θέση στη Ανώτατη ηγεσία της παράταξης η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο. Θέλω να τους ακούσω και να ανταλλάξω απόψεις μαζί τους»

Προσθέτει ότι «για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αλλαγή που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου στην ηγεσία της παράταξης χρειάζονται άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά, αποτελεσματικά, έχουν όρεξη για δουλειά, είναι κοντά στη βάση, μα πάνω από όλα αγαπούν την παράταξη μας και τη νοιάζονται. Αυτές τις ημέρες συνεχίζω τις επαφές μου και την επικοινωνία με τα μέλη σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσω από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τη βάση της παράταξης μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Φάτε μάτια ψάρια.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση