ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γ. Κουκουμάς: Νίκη της κοινωνίας ο τερματισμός της δίωξης Γαβριήλ

«Συνιστά, ταυτόχρονα, ήττα για μια κυβέρνηση βαθύτατα οπισθοδρομική, με συντηρητικές ακροδεξιές αγκυλώσεις, η οποία θέλει να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω», ανέφερε επίσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο και μετά από το ξεσηκωμό μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας, η κυβέρνηση τερματίζει τη δίωξη σε βάρος του Γιώργου Γαβριήλ», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, για να προσθέσει ότι «την ίδια ώρα επιμένει εμμονικά ότι είναι ένοχος. Δεν αντιλαμβάνονται δηλαδή ούτε τώρα την ενέργεια τους να εξαπολύουν διώξεις ενάντια στην Τέχνη. Ομολογούν απλώς ότι υποχωρούν μπροστά στην κατακραυγή και το επικοινωνιακό κόστος».

Ο κ. Κουκουμάς χαρακτηρίζει ως «νίκη της κοινωνίας και όλων όσων αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή» τον τερματισμό της δίωξης του Γαβριήλ από την κυβέρνηση. «Συνιστά, ταυτόχρονα, ήττα για μια κυβέρνηση βαθύτατα οπισθοδρομική, με συντηρητικές ακροδεξιές αγκυλώσεις, η οποία θέλει να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω», ανέφερε επίσης.

«Η εξέλιξη αυτή δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο κ. Προδρόμου παραμένει στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, κάτι που αποτελεί προφανώς επιλογή και ευθύνη του κ. Αναστασιάδη και της κυβερνητικής παράταξης» είπε καταλήγοντας την δήλωση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση