ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γέννησε η Νατάσα Πηλείδου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

Η Υπουργός Ενέργειας έγινε για τρίτη φορά μαμά

must.com.cy

Δέσποινα Άσπρου

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου  καθώς έγινε για τρίτη φορά μαμά.

Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram, η Νατάσα Πηλείδου γνωστοποίησε το γεγονός και μάς έδειξε για πρώτη φορά το μωράκι. 

Την γλυκιά φωτογραφία συνόδευσε με την λεζάντα:  "Σήμερα ήρθε στον κόσμο το τρίτο μας παιδάκι και πέμπτο μέλος της οικογένειας μας. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια του κόσμου υγεία, ευτυχία και κάθε καλό".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός πως η Υπουργός τις προηγούμενες μέρες διένυε τις τελευταίες ημέρες πριν γεννήσει, δεν έλειψε από τα καθήκοντά της, ενώ αυτό είναι το δεύτερο παιδί της που γεννιέται ενόσω κατέχει τα καθήκοντα της Υπουργού Ενέργειας.

Λίγο μετά από την γνωστοποίηση του γεγονότος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter προκειμένου να της στείλει τις ευχές του. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: "Στην αγαπημένη μου Νατάσα Πηλείδου, στον σύζυγό της και σε όλη την οικογένεια της, εύχομαι να χαίρονται υγιείς το νεογέννητο τους".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

must.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση