ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:26
 

Γεωργίου: Υλοποίηση της πρότασης του Υπ. Δικαιοσύνης για το ποδόσφαιρο

Υπέρ της σύστασης νομοπαρασκευαστικής επιτροπής η οποία θ’ αναλάβει το νομοθετικό έργο για τη σύσταση και καθίδρυση ενιαίας νομοθεσίας τάσσεται ο ΔΗΣΥ

Newsroom K

Σε δηλώσεις προέβη ο Βουλευτής και Αντιπροέδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Γιώργου Γεωργίου για κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τη σύσκεψη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, τον έντιμο Υπουργό Δικαιοσύνης για την πρωτοβουλία του να συγκαλέσει τη σημερινή σύσκεψη για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ως Δημοκρατικός Συναγερμός επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνδράμουμε πολιτικά και θα λειτουργήσουμε συλλογικά, μαζί με την κυβέρνηση, μαζί με όλα τα πολιτικά κόμματα, με όλους τους αρμόδιους φορείς που έχουν λόγο και ρόλο να διαδραματίσουν στην προσπάθεια όλων και το σκοπό που έχουμε τάξει όλοι μας για πάταξη της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

«Σε αυτή την προσπάθειά μας όπως έχω αναφέρει θα πρέπει να συν-λειτουργήσουμε ομαδικά. Μηδενική ανοχή και κάθαρση επί όλων των θεμάτων και για όλους. Σε αυτή την προσπάθειά μας όμως θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, δεν είναι μόνο προσπάθεια ενός».

«Οι ώμοι του ενός δεν αρκούν για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Χρειάζονται οι ώμοι των πολλών. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί το συμπέρασμα το οποίο έχει εξαχθεί έπειτα από τη σημερινή σύσκεψη είναι ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις, είτε με τις προτάσεις τους είτε με τις θέσεις τις οποίες έχουν καταθέσει, θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιώντας και την πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής η οποία θ’ αναλάβει το νομοθετικό έργο για τη σύσταση και καθίδρυση ενιαίας νομοθεσίας όσο αφορά τα αθλητικά πράγματα και ιδιαίτερα τα θέματα του κυπριακού ποδοσφαίρου».

«Καθώς επίσης και τη σύσταση τεχνικής επιτροπής η οποία θα επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις των πολιτικών κομμάτων οι οποίες θα κατατεθούν εντός διμήνου, ούτως ώστε μέσα από το συγκερασμό κοινών θέσεων και ταύτισης στόχων να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια και τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή αλλά και σύντομα η προσπάθειά μας αυτή να ευοδωθεί με τη σύσταση ενιαίας νομοθεσίας για αντιμετώπιση αυτού του διαχρονικού προβλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X