ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΓΓ ΑΚΕΛ: Η Κύπρος χρειάζεται μια Ε.Φ που να λειτουργεί ως δύναμη αποτροπής

Ο Στέφανος Στεφάνου είχε συνάντηση με τον νέο Υπαρχηγό Εθνικής Φρουράς

ΚΥΠΕ

Η Κύπρος χρειάζεται μια Εθνική Φρουρά που να λειτουργεί ως δύναμη αποτροπής, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον νέο Υπαρχηγό Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Λουκά Χατζημιχαήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, η συνάντηση έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιστράτηγου Λουκά Χατζημιχαήλ. Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχε επίσης ο Νίκος Ιωάννου, μέλος του Π.Γ. του ΑΚΕΛ.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επανέλαβε τη θέση του κόμματος του ότι η Κύπρος έχει ανάγκη από μια Εθνική Φρουρά η οποία να μπορεί να λειτουργεί ως αξιόμαχη δύναμη αποτροπής απέναντι στην κατοχική Τουρκία. Η Άμυνα εντάσσεται στο πλαίσιο του στόχου για επίτευξη λύσης απελευθέρωσης και επανένωσης της πατρίδας και του λαού μας με ειρηνευτικά μέσα.

Προστίθεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης υπηρεσιακά ζητήματα που άπτονται του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς.

Ο κ. Στεφάνου επανέλαβε ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει με υπευθυνότητα και μακριά από λαϊκισμούς να ασχολείται με τα θέματα της άμυνας και της ασφάλειας του τόπου μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Άμυνα  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση