ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΓΓ ΑΚΕΛ - Ρώσος Πρέσβης: To Κυπριακό να παραμείνει στο πλαίσιο του ΟΗΕ

Τι αναφέρει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

ΚΥΠΕ

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και ο Ρώσος Πρέσβης, Στάνισλαβ Οσάτσι, συμφώνησαν όπως το Κυπριακό πρέπει να παραμείνει στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ότι η λύση του Κυπριακού θα πρέπει να βρίσκεται στη συμφωνημένη βάση λύσης και στο πλαίσιο των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, αυτό ανέφερε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μετά από συνάντησή του με τον Ρώσο διπλωμάτη, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες συναντήσεις, ειδικά με πρέσβεις σημαντικών κρατών όπως είναι η Ρωσία, η οποία είναι και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ο κ. Στεφάνου είπε ότι συζήτησαν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό, για το τι χρειάζεται να γίνει έτσι ώστε να επιτευχθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανα, «διαφυλάσσοντας και όλο το προϊόν της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και που υπάρχει τόσο στη συμφωνημένη βάση λύσης, στα ψηφίσματα αλλά και στις συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση