ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για επιμονές ΔΗΚΟ σε βαθμό εμμονών κάνει λόγο ο Β. Παπαδόπουλος

Tι αναφέρει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι επιμονές σε βαθμό εμμονών και οι επαναλαμβανόμενες σε καθημερινή βάση θέσεις του ΔΗΚΟ για τις έρευνες αναφορικά με τις κατ΄εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατόπιν συμβουλών συγκεκριμένου επικοινωνιολόγου εξ Ελλάδος, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να διαγράψουν τα πραγματικά γεγονότα, αναφέρει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή του απάντηση στο ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει επίσης πως "αναφορικά με την αποζημίωση του Προέδρου και των μελών της ερευνητικής επιτροπής για τις κατ΄ εξαίρεση πολιτογραφήσεις, την αλήθεια και εξηγήσεις για την απόφαση του έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας".

"Ως εκ τούτου, δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω σχολιασμό, όπως επιθυμεί το ΔΗΚΟ σε καθημερινή βάση που μόνο στόχο έχει τη διαστρέβλωση και παραποίηση των πραγματικών γεγονότων", επισημαίνει.

Σημειώνει πως "η Κυβέρνηση επικεντρώνεται αυτή την ώρα στα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του λαού και τις προσπάθειες για υπερψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού που είναι άμεσα συνυφασμένος με αυτά και που το ΔΗΚΟ αποφάσισε φέτος να θυσιάσει στον βωμό εντελώς μικροκομματικών σκοπιμοτήτων".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση