ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιολίτη κατά Νικόλα: «Θέλω πάση θυσία την εξουσία, τάξτε μου»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η τέως υπουργός Δικαιοσύνης κατά του Προέδρου του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, μέσω ανάρτησής της στο Twitter, κατά του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, η κα Γιολίτη αναδημοσίευσε τη δήλωση του προέδρου του ΔΗΚΟ ο οποίος δήλωσε πως «Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να μην συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα και να αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις που μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα».

Σχολιάζοντας την αναδημοσίευση, η κα Γιολίτη έγραψε: «Άλλως, “θέλω πάση θυσία να βρεθώ στην εξουσία, τάξτε μου”. Δεν το λες και πολιτικό μανιφέστο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε την Δευτέρα ότι «το ΔΗΚΟ θα πάρει τις αποφάσεις του για τις προεδρικές εκλογές, με ποιους θα συνεργαστεί και με ποιόν ή και ποιαν υποψήφια, την κατάλληλη στιγμή μέσα στα συλλογικά όργανα του κόμματος».

«Έχουμε ξεκινήσει ένα διάλογο με τη βάση του κόμματος, με προσυνεδριακές διασκέψεις που θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του δικού μας Πολιτικού Καταστατικού Συνεδρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο», πρόσθεσε.

Εκεί ακριβώς, πρόσθεσε, «θα καθορίσουμε τις πολιτικές θέσεις, τα κριτήρια και τα πολιτικά δεδομένα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε μία διαβούλευση με άλλες πολιτικές δυνάμεις που ενδεχομένως να έχουν κοινούς προβληματισμούς με εμάς, για να πετύχουμε τις απαραίτητες πολιτικές συνεργασίες ενόψει των Προεδρικών του 2023».

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση του τόπου καθώς πιστεύουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να μην συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα και να αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις που μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση