ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η απογοήτευση για τον Πρόεδρο και πώς ο ΔΗΣΥ θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες

«Νιώθουμε ότι επωμιζόμαστε ευθύνες που ανήκουν στο παρελθόν», είπε ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη θέση ότι το κλίμα στο Ανώτατο Συμβούλιο του Σαββάτου ήταν πάρα πολύ καλό εξέφρασε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που αποδείχθηκε και έμπρακτα.

Ερωτηθείς αν στον ΔΗΣΥ νιώθουν ότι κουβαλούν βαρίδια του παρελθόντος, ο κ. Δίπλαρος είπε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ότι «νιώθουμε ότι επωμιζόμαστε ευθύνες που ανήκουν στο παρελθόν».

«Ο ΔΗΣΥ ένιωσε μια εκλογική ήττα που όμοιά της δεν είχε ζήσει από την ημέρα ιδρύσεώς του. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στόχος είναι αυτά τα λάθη να μην επαναληφθούν», επισήμανε, σημειώνοντας ότι στόχος είναι το κόμμα να παραμείνει πρώτη πολιτική δύναμη.

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές ότι ο ΔΗΣΥ ίσως να μην καταφέρει να έχει τους μεγάλους Δήμους, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε «εμείς στην κάλπη θα διαψεύσουμε όσους είναι Κασσάνδρες κακών, όσους μεμψιμοιρούν και όσους βλέπουν προβλήματα μόνο στον ΔΗΣΥ».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις για την εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι η πτώση της δημοτικότητας του κ. Χριστοδουλίδη ήταν αναμενόμενη λόγω των λαθών και των αστοχιών της Κυβέρνησης και επειδή η κοινωνία δεν εισπράττει αυτό που ανέμενε.

Σε ερώτηση αν υπάρχει και στον ΔΗΣΥ απογοήτευση από τον Πρόεδρο, ο κ. Δίπλατος απάντησε θετικά, λέγοντας ότι μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα διαφορετικά και μπορούσε η παράταξη να εισακουγόταν σε αρκετά ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση