ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Βουλή φωταγωγείται ροζ - Μήνυμα συμπαράστασης για τον καρκίνο του μαστού

Το μήνυμα της Προέδρου

ΚΥΠΕ

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της σε όλους όσοι αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο, καθώς και την πρόθεσή της να συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην προστασία της υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, με την ευκαιρία του Μήνα Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε προ ημερησίας διατάξεως, ότι ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως Μήνας Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού και κατά τη διάρκειά του λαμβάνουν χώρα ποικίλες δράσεις και εκστρατείες ενημέρωσης, στήριξης, αλλά και συγκέντρωσης πόρων για την αντιμετώπιση της πιο συχνά εμφανιζόμενης μορφής καρκίνου στις γυναίκες.

«Ωστόσο η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και οι διαρκώς εξελισσόμενες θεραπείες καθιστούν αντιμετωπίσιμη τη νόσο και αυξάνουν το ποσοστό πλήρους ίασης. Εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στη Europa Donna Κύπρου για το αξιέπαινο έργο της όσον αφορά την ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τη στήριξη στους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους, κυρίως εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία.», ανέφερε.

Ως ένδειξη των πιο πάνω, είπε, το κυρίως κτήριο της Βουλής θα φωταγωγηθεί σήμερα με το συμβολικό ροζ χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση