ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η πρώτη κίνηση Κασουλίδη μετά το διορισμό του (επιστολή)

Επιστολή προς τους διπλωμάτες του ΥΠΕΚ απέστειλε ο Ιωάννης Κασουλίδης για την εξωτερική πολιτική και τα εσωτερικά του υπουργείου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με επιστολή απευθύνθηκε μόλις ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Εξωτερικών προς τους διπλωμάτες ο Ιωάννης Κασουλίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως νιώθει πως επέστρεψε πίσω στο σπίτι και τα παιδιά του. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι γνώστης των προβλημάτων που υπάρχουν εντός του υπουργείου Εξωτερικών, προβλήματα τα οποία οδήγησαν πρόσφατα σε απεργίες έξω από το υπουργείο. Εξέφρασε την ετοιμότητα να δουλέψει μαζί με τα στελέχη του υπουργείου ούτως ώστε να εξευρεθούν λύσεις.

Ευχαριστώντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τη δράση του στο υπουργείο, ο Ιωάννης Κασουλίδης προχώρησε και σε εκτιμήσεις για την εξωτερική πολιτική, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως στόχος είναι να παραδώσουν μία αναβαθμισμένη, μεστή και ουσιαστική εξωτερική πολιτική. Μία θεσμική παρακαταθήκη όπως ανέφερε για την οποία θα νιώθουν περήφανοι πρώτοι και πάνω από όλους οι συντελεστές της, οι διπλωμάτες του κράτους. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση