ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιδού το επιτελείο Αβέρωφ

Βρίσκεται στη λεωφόρο Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη λεωφόρο Λεμεσού βρίσκεται το επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου για την Προεδρία Αβέρωφ Νεοφύτου. Η λειτουργία των γραφείων ξεκινά αυτές τις μέρες και θα το στελεχώνει μία πλειάδα στελεχών. Ήδη ο επικεφαλής της καμπάνιας είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης ενώ συντονιστικό ρόλο θα έχει ο υφυπουργός παρά τω προέδρω Πέτρος Δημητρίου.

Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου. Είχε ήδη ζητηθεί από τον ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά να αναλάβει τον ρόλο,ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε την δυσκολία. Εξήγησε πως πρακτικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο δεδομένου ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες τουλάχιστον πέντε μέρες τη βδομάδα. Εξαιτίας και της πείρας του από το ίδιο πόστο, επί υποψηφιότητας Ιωάννη Κασουλίδη, σημείωσε πως μία τέτοια δουλειά θέλει κάποιον που θα βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο ετοιμοπόλεμος και κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει από τις Βρυξέλλες.

Στο επιτελείο Αβέρωφ εντάσσεται και ο Γιάννος Πανταζής, ως επικεφαλής του επιτελείου στη Λευκωσία. Ο κ. Πανταζής είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και γενικός διευθυντής του Ομίλου Λεπτός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση