ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ικανοποίηση ΔΗΚΟ για επαγρύπνηση Υφ. Τουρισμού για εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες τουριστικές σχέσεις της Κύπρου με νέες αγορές

ΚΥΠΕ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε το ΔΗΚΟ για την επαγρύπνιση και τη στρατηγική του Υφυπουργείου Τουρισμού σχετικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, για περιορισμό των όποιων επιπτώσεων πιθανώς προκύψουν στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Υφυπουργό Τουρισμού, Κώστα Κουμή, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργού.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το ΔΗΚΟ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες τουριστικές σχέσεις της Κύπρου με νέες αγορές και για την αεροπορική σύνδεση τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το ρεκόρ εσόδων του τουρισμού τον Αύγουστο, σημειώνοντας ότι τα στατιστικά δεδομένα φέρνουν ικανοποίηση αλλά όχι εφησυχασμό.

"Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την επαγρύπνηση του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο διατηρεί ανοιχτή και σταθερή γραμμή επικοινωνίας με άλλες χώρες και αγορές και προετοιμάζεται για την κάλυψη κενών που μπορεί να προκύψουν. Ιδιαίτερα στη σκιά των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, είναι με την ίδια ικανοποίηση που ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε διαπιστώσει ότι η Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει συγκεκριμένη στρατηγική και αξιολογεί την κατάσταση σε ό,τι αφορά τους τρόπους περιορισμού των όποιων επιπτώσεων δύναται να προκύψουν στον τουρισμό", αναφέρει το ΔΗΚΟ στην ανακοίνωσή του.

Σημειώνει, επίσης, ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με επιπλέον δράσεις και ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Κουμή ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Υφυπουργείο Τουρισμού για να στηρίξει το έργο του, στο πλαίσιο της διασφάλισης εφαρμογής της ευρύτερης στρατηγικής της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη για τον τουρισμό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνάντηση, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ συνόδευσαν ο Εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Μανιταράς και ο επικεφαλής της επιτροπής Τουρισμού του κόμματος, Παναγιώτης Παναγιώτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση