ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ίση αντιμετώπιση με Νικόλα, ζητά από Οικολόγους ο Μαλάς

Ζήτησε να παρουσιαστεί στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Οικολόγων

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Ίση αντιμετώπιση με τον υποψήφιο για την προεδρία και Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο ζήτησε από τους Οικολόγους στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του Κινήματος ο Σταύρος Μαλάς. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλει να έχει και αυτός την ευκαιρία να καταθέσει στην Κεντρική Επιτροπή του κινήματος τις θέσεις και το πρόγραμμά του, προτού το Κίνημα λάβει οποιαδήποτε τελική απόφαση την 15η Οκτωβρίου.

Ήδη σε ανάρτησή του στο twitter, o κ. Μαλάς έκανε λόγο για «γόνιμη και πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους Οικολόγους. Προσβλέπουμε στη συνέχεια σε επίπεδο Παγκύπριας Συνδιάσκεψης». Όπως αναφέρουν στελέχη των Οικολόγων, το ζήτημα του αν θα υπάρξει έκτακτη σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής με την παρουσία Σταύρου Μαλά θα παρθεί στην συνεδρία της Πολιτικής Επιτροπής των Οικολόγων την προσεχή Δευτέρα. Όπως αναφέρουν τα εν λόγω στελέχη, το όνομα του κ. Μαλά δεν τέθηκε καθώς μέχρι τότε δεν ήταν υποψήφιος, αλλά και επειδή το Κίνημα έθεσε ως προτεραιότητα την συνένωση του ενδιάμεσου χώρου.

Οι Οικολόγοι θα λάμβαναν την τελική τους απόφαση την 15η Νοεμβρίου, ωστόσο αποφάσισαν να το επισπεύσουν κατά ένα μήνα. Αν και θεωρείται εν πολλοίς δεδομένη η συμπαράταξη με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, και το όνομα του Σταύρου Μαλά θα τεθεί στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της 15ης Οκτωβρίου προς ψήφιση, μετά από αίτημα του κ. Μαλά.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X