ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιταλός ΥΠΑΜ: Σημαντική η ιταλική παρουσία στην Αν. Μεσόγειο

Η συνεργασία της Ιταλίας και της Κύπρου στον τομέα της ασφάλειας, συνεχίζεται στα πλαίσια της τετραμερούς συνεννόησης Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας και Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Ιταλίας Lorenzo Guerini, είχε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης στο περιθώριο του Άτυπου Συμβουλίου Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Ο κ. Πετρίδης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Ιταλό ομόλογο του, θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τρόπους ενίσχυσης της διμερούς και πολυμερούς συνεργασίας για την ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Από την πλευρά του, ο κ. Guerini, είπε ότι η συνεργασία της Ιταλίας και της Κύπρου στον τομέα της ασφάλειας, συνεχίζεται στα πλαίσια της τετραμερούς συνεννόησης Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας και Κύπρου για παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Η ιταλική παρουσία στην περιοχή είναι σημαντική για να βοηθήσει στην επιβολή του σεβασμού του θαλάσσιου δικαίου και στην πρόληψη των συγκρούσεων», έγραψε στο Tweet του, ο Ιταλός ΥΠΑΜ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση