ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ. Γιωρκάτζης - Θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου του Επ. Συμβουλίου Λευκωσίας;

Σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το χρίσμα του υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Λευκωσίας, στις προσεχείς εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 9 Ιουνίου 2024, μελετά πολύ σοβαρά ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Αυτό δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, σημειώνοντας ότι σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις. Όσον αφορά τη δημαρχία της Λευκωσίας, είπε ότι διανύει τους τελευταίους μήνες της θητείας του και δεν θα επαναδιεκδικήσει. Παράλληλα είπε ότι θα είναι στη διάθεση του επόμενου δημάρχου, ώστε να τον βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.

Τα έργα και η ασφάλεια στην εντός των τειχών Λευκωσία

Μιλώντας για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Λευκωσίας, ο κ. Γιωρκάτζιης είπε ότι το έργο της μονοδρόμησης από το πρώην ξενοδοχείο «Hilton» μέχρι τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού, που είναι τμήμα ενός ευρύτερου έργου του Υπουργείου Μεταφορών, είναι οφέλιμο, αλλά εφόσον ελοκληρωθεί σε ένα – δύο χρόνια, διότι οι πολίτες ταλαιπωρούνται. Εξέφρασε παράπονο ότι μέχρι στιγμής ο Δήμος δεν έλαβε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα από το Τμήμα Δημοσών Έργων.

Όσον αφορά την αναζωογόνηση της εντός των τειχών Λευκωσίας, είπε ότι το 2024 θα ολοκληρωθούν τα έργα στην οδό Τρικούπη, τα οποία θα αλλάξουν την αισθητική εικόνα της εισόδου στην παλιά πόλη. Πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν τα έργα στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ερωτηθείς από ακροατή για το αν ο ίδιος νιώθει ασφαλής στην παλιά Λευκωσία, απάντησε καταφατικά. Σημείωσε ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχει πλέον αστυνομικό τμήμα στην παλιά Λευκωσία και τις βραδινές ώρες περίπολο αστυνομικών. Όπως είπε, τα μέτρα αυτά δεν εκμηδενίζουν το πρόβλημα, αλλά το μειώνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση