ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κ. Χατζηγιάννης: Απαράδεκτη και πρωτόγνωρη η κατάσταση στον ΔΗΣΥ

«Κρυστάλλινη και καθαρή» είπε πως πρέπει να είναι η αντιπολίτευση του κόμματος ο Βουλευτής και υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απαράδεκτη και πρωτόγνωρη χαρακτήρισε τη κατάσταση που βιώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις ο Βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Σίγμα, το Πρωτοσέλιδο, ο Βουλευτής Αμμοχώστου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα όσα συμβαίνουν δεν θεωρεί ότι είναι από τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών του 2023, σημειώνοντας πως «δεν είναι αυτό το θέμα που καίει τον ΔΗΣΥ σήμερα».

Παράλληλα, ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε ότι ως κόμμα θα πρέπει να έχουν μία ξεκάθαρη θέση και τοποθέτηση για το ποιός είναι ο ρόλος τους, τονίζοντας ότι «πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τις δύο αποφάσεις των ανωτάτων οργάνων μας που λέει για αντιπολίτευση».

«Αυτή η αντιπολίτευση θα πρέπει να είναι κρυστάλλινη και καθαρή» είπε, ενώ σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων για τις τοπικές εκλογές ανέφερε πως «από την αρχή θα έπρεπε η ηγεσία του κόμματος να καθορίσει μία στρατηγική του πώς προσεγγίζει ευρύτερα τις τοπικές εκλογές».

«Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε ή να είναι συνάρτηση των επιλογών του παρελθόντος», είπε για την επιλογή των υποψηφίων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση