ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κ. Χατζηγιάννης: Πώς απαντά στο αν έχει την στήριξη της ηγεσίας για τις ευρωεκλογές

Δεν θέλω να ενοχλώ τους συνεργάτες μου σε σχέση με την επιλογή τους, είπε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούνται εντός του Δημοκρατικού Συναγερμού μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Ερωτηθείς αν ήταν αναγκαίο να στηθούν κάλπες για το ευρωψηφοδέλτιο, ο κ. Χατζηγιάννης είπε «δυστυχώς τα πράγματα έχουν φτάσει εδώ που έχουν φτάσει, οφείλουμε να ακολουθήσουμε την διαδικασία».

Σε ερώτηση αν έχει στήριξη από την ηγεσία, ο κ. Χατζηγιάννης είπε ότι κάποιος δεν διεκδικεί το χρίσμα με βάση ποιανού έχει την εύνοια, τονίζοντας ότι είναι άλλα τα κριτήρια επιλογής του πολιτικού γραφείου και άλλα της κοινωνίας.

Σημείωσε παράλληλα ότι δεν θέλει να ενοχλεί τους συνεργάτες του σε σχέση με την επιλογή τους, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν προκαθορισμένα κριτήρια από το κόμμα για τις επιλογές ή για την έμφαση που πρέπει να δοθεί σε έναν υποψήφιο από τα μέλη του πολιτικού γραφείου.

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τα μέλη του πολιτικού γραφείου, ανέφερε πως αυτές είναι πάντα άριστες. Την ίδια ώρα χαρακτήρισε απόλυτα θεμιτούς τους προβληματισμούς που υπάρχουν για κάποιους υποψηφίους.

Κληθείς να πει γιατί θέλει να αφήσει τη θέση του στην κυπριακή Βουλή και να διεκδικήσει μια στην Ευρωβουλή, ο κ. Χατζηγιάννης απάντησε ότι λόγω της ακαδημαϊκής του διατριβής σε σχέση με το Κυπριακό και την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, θεωρεί πως μπορεί με αυτό το τρόπο να προσφέρει πολύ περισσότερα στην πατρίδα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση