ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Και η Παστελλά με το ψηφοδέλτιο Συμμαχίας-Οικολόγων

Εξήγγειλε την υποψηφιότητά της το πρωί της Τετάρτης

Newsroom K

Όταν σχεδιάζεται το μέλλον μας θέλω να είμαι εκεί ανέφερε το στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών Μαρία Παστελλά, κατά τη διάρκεια εξαγγελίας της υποψηφιότητάς της.

«Είναι πλεονέκτημα να είσαι νέα. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και τη δύναμη για να αγωνιστείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν χαρίζεται. Ιδιαίτερα σε αυτή την εποχή όπου στην Κύπρο η ανεργία ανάμεσα στους νέους είναι ψηλή, οι μισθοί που δίδονται είναι εξευτελιστικοί και η διαφθορά και η αναξιοκρατία επισκιάζουν κάθε θετική προσπάθεια. Μπροστά σε αυτά τα εμπόδια, μπροστά στα μεγάλα ελλείμματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, μπροστά σε θλιβερές κοινωνικές τάσεις όπως είναι η νεανική παραβατικότητα, η έλλειψη σωφρονιστικών ιδρυμάτων για ανήλικους και η διαφθορά που επικρατεί στην δικαιοσύνη, οι νέοι πρέπει να αποτελέσουμε τη δύναμη της ανατροπής και της αλλαγής. Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από ευχολόγια και έξυπνες ατάκες στα social media» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε οφείλουμε να αναλάβουμε δράση για να έχουμε λόγο και ρόλο στο παρόν και στο μέλλον που σχεδιάζεται για εμάς. «Η ζωή μας ανήκει και τα όνειρα μας θέλουμε να υλοποιηθούν. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο Συμμαχία-Οικολόγοι».

Η Μαρία Παστελλά, γεννήθηκε στη Λεμεσό και είναι 27 ετών. Σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης-Κομοτηνής και εργάζοται ως δικηγόρος.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Συμμαχίας Νεών από 2016 μέχρι το 2018.

Από το 2017 έχει εκλεγεί μέλος της οργάνωσης νεολαίας του European Young Democrats που εδρεύει στις Βρυξέλλες .
Με την εξαγγελία της κας Παστελλά ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο Συμμαχίας Οικολόγων. Υποψήφιοι είναι οι Χαράλαμπος Θεοπέμπτου Έφη Ξάνθου, Ανδρέας Θεμιστοκλέκους, Δώρος Χριστοδουλίδης Μαρία Παστελλά και Αλεξία Σακαδάκη. Η υποψηφιότητα της κας Σακαδάκη ανακοινώθηκε την Κυριακή καθώς μέχρι την υστάτη έκανε πίσω η ακαδημαϊκός Καλλιόπη Ιωσηφίδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Μόνο υπό τον όρο να στήσουν επιτροπή που θα αναλάβει την επιστροφή περιουσι`ων προσφύγων.»
Varoshiotis  |  20:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X