ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτών στο ψηφοδέλτιο ΔΗΠΑ-Συνεργασίας Δημοκρατικών

Θα συμμετέχει ο Πρόεδρός τους Κώστας Κερλέγκου στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτών (Ε.ΔΙ.ΠΟ), το οποίο θα εκπροσωπηθεί δια του Προέδρου του κ. Κώστα Κερλένγκου στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων στην επαρχία Λευκωσίας, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ξεκινούν τα τρία κινήματα.

Αντιπροσωπείες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων, υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτών στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Παράταξης στη Λευκωσία, όπου και επισημοποιήθηκε η συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κ. Μάριος Καρογιάν, δήλωσε ότι «η οικογένεια της ΔΗ.ΠΑ. μεγαλώνει συνεχώς και υποδέχεται ανθρώπους με ήθος, με όραμα για τον τόπο, με αγάπη για την Κύπρο μας, με όρεξη να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για την Κύπρο που μας αξίζει. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτών αγωνίζεται για μια καλύτερη πατρίδα και σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε μαζί για να πολεμήσουμε την ανεπάρκεια του υφιστάμενου πολιτικού μας συστήματος».

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτών φιλοδοξεί – σύμφωνα με τη διακήρυξη του - να γίνει «η φωνή έκφρασης της μεγάλης, απογοητευμένης και συνάμα σιωπηλής μερίδας των πολιτών που ενδόμυχα θεωρούν ότι η σημερινή Κύπρος δεν είναι η πατρίδα που αξίζουμε».

«Όλοι μαζί, ως μια δυνατή φωνή και εκπροσωπώντας τις αρχές και την φιλοσοφία του Κέντρου, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, την προώθηση θεσμικών μεταρρυθμίσεων και την διεκδίκηση μιας πιο δίκαιης και καλύτερης κοινωνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Παράταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση