ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καρογιάν: Στις 9 του Ιούνη η ΔΗΠΑ θα έχει ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Παράταξη στοχεύει στον «μαγικό αριθμό» του 7,5%+ που είχαμε δηλώσει πριν από μήνες, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ

ΚΥΠΕ

Στόχος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου είναι το ποσοστό του 7,5%+ και η εκλογή Eυρωβουλευτή στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, ανέφερε ο Πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την Τετάρτη το βράδυ κατά την επαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, κατά την εκδήλωση, την οποία καλωσόρισε εκ μέρους των Επαρχιακών Επιτροπών Λάρνακας και Αμμοχώστου ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μιχάλης Γιακουμή, παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι Eυρωβουλευτές της Παράταξης καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Καρογιάν υποστήριξε ότι η Παράταξη στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου στοχεύει στον «μαγικό αριθμό» του 7,5%+ που είχαμε δηλώσει πριν από μήνες, «είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι».

«Όσο θέλουν ας μας χλευάζουν, όσο θέλουν ας προσπαθήσουν να μας μειώσουν, όσο θέλουν ας χρησιμοποιήσουν τα επιστημονικά τους εργαλεία, να ξέρουν ένα πράγμα, στις 9 του Ιούνη η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα έχει ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συμμετέχει στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και θα υπηρετήσει την πατρίδα, την κοινωνία και θα στηρίξει τα λάβαρα του αγώνα μας», τόνισε σχετικά.

Αναφερόμενος στους έξι υποψηφίους που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, τόνισε ότι πρόκειται για ανθρώπους «ανιδιοτελείς, με γνώση και ήθος που θέλουν προκοπή, που βλέπουν προοπτική που έχουν όραμα», ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του και για το ψηφοδέλτιο της Παράταξης στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης και οι υποστηρίζοντες υποψήφιοι Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος διεκδικεί τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, ο Ανδρέας Βύρας, ο οποίος επαναδιεκδικεί την δημαρχία της Λάρνακας, και ο Άκης Ζανέττου, υποψήφιος αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Λάρνακας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση