ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κασσελάκης: Την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ για επανάνερξη των συνομιλιών εξέφρασε στον ΠτΔ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης της Ελλάδας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε συγχαρητήριο τηλεφώνημα προς τον κ. Κασσελάκη.

ΚΥΠΕ

Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην επανένερξη των συνομιλιών στο Κυπριακό εξέφρασε ο νέος Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης της Ελλάδας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε συγχαρητήριο τηλεφώνημα προς τον κ. Κασσελάκη.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Κασσελάκης τόνισε τη σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διεκόπησαν στο Κρανς Μοντάνα, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλίδης και ο κ. Κασσελάκης συνομίλησαν για την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση