ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταδικάζει την ρωσική επίθεση στην Ουκρανία ο Σιζόπουλος

Οι εχθροπραξίες πρέπει να τερματιστούν αμέσως και να δοθεί χρόνος και χώρος στην διπλωματία, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ την ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, αναφέροντας ότι "σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση η εδαφική και κρατική κυριαρχία της Ουκρανίας. Οι εχθροπραξίες πρέπει να τερματιστούν αμέσως και να δοθεί χρόνος και χώρος στην διπλωματία".

Σε γραπτή του δήλωση ο Μαρίνος Σιζόπουλος πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή οφείλουμε να σημειώσουμε την υποκρισία του αγγλοαμερικανικού παράγοντα που ενώ ζητά από τη Ρωσία να αποσυρθεί, αδιαφορεί για την εδώ και πέντε σχεδόν δεκαετίες παράνομη κατοχή εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας από τα τουρκικά στρατεύματα.

Κατά τον κ. Σιζόπουλο, εξίσου υποκριτική είναι και η στάση της ΕΕ που ενώ προχωρεί άμεσα σε κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, στην περίπτωση της Κύπρου κωλυσιεργεί για να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα των μελών της στην Τουρκία, και εθελοτυφλεί μπροστά στην παράνομη κατοχή ευρωπαϊκών εδαφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση